måndag 26 januari 2009

Ett år sedan..

Igår var vi på 1-års kalas. Kan som vanligt inte låta bli att göra ett kort trots att 1-åringen knappast bryr sig så hårt om det :)
Så här blev kortet...
Nu längtar jag bara tills min scraphörna blir klar så att jag kan sätta igång med alla LO:s som jag har tänkt göra så länge.


5 kommentarer:

ScrapMi@ sa...

Hejhej!
Visst är det så att det är roligt att göra kort trots att man vet att barnet inte förstår ??? Men förhoppningsvis berör det föräldrarna på nått vis ;-)

Glada färger på kortet o fränt med rutorna. Skylten där Du skrivit 1 är det något Du stansat ut? Och stjärnorna vad är det?? Är det en dies?? Oj vad många frågor det blev....hihi!!
Ha det gött!
Kram/Mia

Anonym sa...

mysigt kort, och riktigt mysigt papper. Jag tar med varje tillfälle jag får att göra kort ;-)
kram madde

Pimmi sa...

Hallå, hoppas du har haft en trevlig dag idag med mycke shopping. Alla på BT underade var du var idag och senil som man är hade ju inte jag heller nån aning!! Djup suck!! Det var mormor som sa, jag vet var hon är hon är på IKEA!! Vilket också jag borde ha vetat om jag tänkt efter lite. men inte då!! Kortet blev iallafall superfint Kram Emma

MalinL sa...

Så härligt kort! Totaldiggar papperet bakom med kossorna på! Så coolt!

Catta sa...

Vilket fint kort! Du har verkligen skapad många fina kort på senaste tiden, så jag längtar också tills din scraphörna är klar. Då kommer det väl lika fina LO:s. Kram