lördag 2 februari 2008

Kort till Isak

Här är ett kort som jag har gjort till min älskade brorson som kom till världen
för bara drygt 1 vecka sedan.
Var in och spanade på en viss blogg för att få inspiration och jag tror att någon kommer att känna igen layouten lite.. :)
Kortet blev tyvärr lite suddigt eftersom att jag inte har någon scanner utan måste ta med kameran.

9 kommentarer:

Karolina sa...

Hej, hej. Vilket fint kort, så passande bra med ett flygplan som drar en banderoll blev ju jätte gulligt. Snyggt upplägg :D *hi,hi*
Hoppas det går bra för er med köket, själv så jobbar jag hela helgen.

Karro sa...

Ja visst var upplägget fint? :)
Hoppas det är okej att jag "liftar" någon del då och då..
Ja köket går det nog bra med. I helgen har vi tagit oss lite ledigt. Andree och pappa har kämpat varje kväll i 2 veckor så lite ledigt bör dom få.
Men det blir jättefint!
Lät inte kul att behöva jobba hela helgen men tyvärr är ju folk sjuka även då..

Anonym sa...

Stämpeln tror jag brukar ligga under scrapstämplar men jag är inte riktigt säker. Däremot vet jag att den brukar ta slut ganks aså fort när dom väl har fått in den. Så det gäller att hålla koll när dom får in den.

Catta sa...

Jättefint kort! Färglägger du stämplarna med akvareller/vattenfärger? Du fick vattnet så levande. Grattis till din brorson förresten! Kramar

Karro sa...

Tack!
Jag färglägger med distresser. Väldigt dryga färger och lätta att använda tycker jag..

Catta sa...

Jag är upphovet till en utmaning med en galen färgkombination. Scrappa ett kort i färgerna svart, rött, gult och blått. Mest svart, minst blått. Lust att anta utmaningen? Karro, Emma (färdig!) och jag är med.

Anonym sa...

Hej! Anna här. Kände knappt igen mig på sidan nu när du ändrat den. Vilket gulligt kort du gjort till Isak! Jag har också blivit bloggare nu.. ;) Finns på http://pysselplejset.blogspot.com
Syns på lördag!
Kram

Catta sa...

Men snälla gumman, krya på dig! Hoppas verkligen att det ordnar sig för dig, se till att vila så mycket du kan. Utmaningar ser vi säkert fler av. Kramar!

Pimmi sa...

Hej igen, vilket fint kort du hade gjort. Jag läser att du målar med distresser det måste du visa mig hur man gör, det blir ju jättefint.
Jag tänkte bara meddela att jag har länkat till dig på min blog utan att fråga hoppas att det är ok. Vi ses kram/Emma