lördag 31 oktober 2009

Nytt försök...

Nu har jag provat att ladda upp inlägget med hjälp av Essmo och det verkar som att den sista bilden går att klicka på..men inte dom andra.
Otroligt konstigt... Samma inställningar och allt...
Jag blir snart galen på detta!
Ja nu är det länge sedan jag har uppdaterat här på bloggen. Det har hänt så mycket tråkigheter så senaste veckorna har jag bara velat umgås med min älskade familj och visa dom hur mycket det betyder för mig att dom finns i mitt liv.
Scrapbookingen har stått stilla då inspirationen inte alls har funnits där.
Men för två helger sedan var jag och underbara Keytan och Catta iväg till Ö-vik och Highcoastscraps superroliga scrapträff.
110st likasinnade tjejer, en stor skola och 5 stycken butiker på plats. Kan det bli bättre?
Jo, det kan det. Underbara Mia och hennes kompisar var ju också på plats och jag är sååå glad att jag har fått lära känna er. Att Mia dessutom fixar boende till oss är ju bara för gulligt!

Helgen bjöd på en massa roliga utmaningar och jag fick en hel del scrappat under helgen. Jag har helt snöat in på brunt och grönt just nu och det går verkligen inte att gå miste om när man ser mina LO:s som blev till under helgen.
Tyvärr vet jag fortfarande inte vad det blir för fel när bilderna inte går att klicka på.
Har sökt med ljus och lykta efter hjälp för att lösa detta men ingen verkar ha varit med om detta. Ska fortsätta forska lite så att ni förhoppningsvis ska kunna se lite mer detaljer på mina LO:s.

Den här LO:n gjorde jag till en utmaning som gick ut på att man skulle ha med 10 stycken pärlor, varken mer eller mindre.

Den här gjorde jag till en utmaning dom gick ut på att titeln skulle bestå av minst 5 bokstäver och bokstäverna fick bara plockas från "Highcoastscraps pysselhelg". Pyret fick titeln bli. Tänk vad tiden går fort...

Det här är min favorit från helgen och jag tror faktiskt att det är den LO som jag tycker allra bästa om av alla jag hitills har gjort. Jag blev så supernöjd med den och ännu roligare är att JAG VANN den här utmaningen som gick ut på att man skulle scrappa utifrån temat Vänskap. Jag bara älskar det här fotot och vad passar bättre till en sån utmaning?

fredag 9 oktober 2009

Skisser

Jag satt här om dagen och lekte lite i Powerpoint.
Testade att rita upp lite skisser och jag tänkte visa er två av dom som jag blev rätt nöjd med.



måndag 5 oktober 2009

Vinnaren i bloggpartyt!

Nu är bloggpartyt avslutat för den här omgången och jag vill tacka er alla för era superfina bidrag.
Det var hela 13 stycken som ville vara med på min utmaning.
Och nu till det roligaste.....
Vinnaren är...



...


...



...

...



...



Mathilde!!!


Jag bad min vän Mia om hjälp och lotten föll på detta underbara bidrag.


Tusen tack för att du ville vara med!
Maila mig din adress så kommer ett brev med en liten vinst :)