lördag 24 maj 2008

Vårt älskade underverk

Nu har han äntligen kommit. Vår underbara son Lucas!
På beräknat förlossningsdatum och på sin mammas namnsdag kom han med full fart ut till oss.
Vilken underbar känsla! Finns inga ord som kan beskriva hur man känner sig som nybliven mamma... Det är bara helt underbart!

Här på bloggen lär det nog vara tomt ett tag. Scrappandet får stå lite åt sidan tills jag har kommit i ordning här hemma med alla nya rutiner och allt vad det innebär... Som det känns nu så har dygnet alldeles för få timmar :)

tisdag 13 maj 2008

Till svägerskan

Min svägerska fyller år på Torsdag så då blir det att åka dit och uppvakta henne. Ett kort får följa med i vanlig ordning...
Får väl se hur hon reagerar den här gången, på julafton fick jag reaktionen "Åååhhhh, jag blir så arg när du gör så fint" när hon såg mina scrappade lappar på paketen.
Ska man ta det som något bra eller dåligt? :)

Även en chokladkaka har blivit scrappad ikväll...
(Kan tillägga att jag har tagit korten med sambons nya mobiltelefon... är väldigt imponerad över kvaliten på den. Lite gryniga bilder men annars helt okej)




måndag 12 maj 2008

Molly 2 år

Igår var det 2 års kalas för hela slanten hos våra vänner. Ett kort måste lilla tjejen förståss få men visst var det ändå prestenterna som var roligast! :)
Det här kortet har jag även skickat till en skissutmaning på alltomscrap så vi får se hur det går där.

Födelsedagsalmanackan jag gjorde var ju även den ett bidrag till en utmaning/tävling på alltomscrap. Där vann jag faktiskt ett pris :) (Måste ju erkänna att hon som höll i utmaningen bestämde sig för att alla som har deltagit får ett pris :)


Min tolkning av skissen ´



Skissutmaning från alltomscrap

onsdag 7 maj 2008

Chokladkakepremiär

Har varit på mitt allra bästa scrapparhumör idag och dagen till ära så har jag scrappat min allra första chokladkaka.
Vem som ska få den är dock osett... men det är nog bäst att ge bort den fort innan jag får för mig att jag bara MÅSTE ha choklad och äter upp den själv :)
Har gjort ett kort också men det får ni vänta på till efter helgen.
Om än jag är rätt så less på att gå omkring med magen nu så känns det ändå helt okej att få sitta inne och scrappa medan sambon, svärmor och hennes karl är ute och krattar gården :)

Födelsedagskalender

Hakade på en tävling på alltomscrap. Det var en liftutmaning/tävling och så här blev resultatet.
Har lite andra projekt på gång men inget färdigt att lägga ut här än... Håll till godo med detta tillsvidare så kommer mer inom kort...